Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-01-2008, 10:34 PM   #7 (permalink)
barantay
Junior Member

Alıntı:
sedicivalvole´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle herkese selan bu ilk mesajım
kardeş bendede tipo 2.o 16v vardı. seninkiyle aynı motor tek fark 8 olması bu arabayı 6 ay kullandım.
bir triger kayışını 2 yere değiştirtim neden dersem ustasını bulmak zor
motor cok büyük iğne atsan yere düşmez sanayici ustalarımızın elleri kolları sağ olsun bir yerini yaparken sadece arızalı olan parcaya odaklanıyo sökme takma ve montaj uygulamalarında başka parcalara hasar veriyo bu cok başıma geldi.
parcaları pahalıdır yıllık vergisi modeline göre yüksektir
ayrıca bu 2.0 motora lpg uyumlu değildir ama işini bilen usta için imkansız diye bir şey yoktur lpg sinde farklı bir işcilik ve malzemeler kullanılmakta senin alacağın nasıl bir sistem bilemem..
tempralarda bu motora göre güvenlik hatsafhada zayıf emniyet kemerini şehir içinde bile kesinlikle kullanmanı tavsiye ederim vurursan ölürsün babasını öldürsen durmaz
bunlar kötü yanlarıydı gelelim artılarına
mükemmel bir sürüş keyfi var
kalkışlarda cok hızlıdır
şehirler arası cok az yakar şehir içi cebini yakar
araca dışardan bakıldığında normal bir tempra görünümüne rağmen sürücüye ve cevresine ayağının altındaki gücü hissettirir
teşekkürler...

ilgin için teşekkür
ankaradan 94 model tempra 2.0 ie brc marka tüp ve abs fren sistemine sahip orjinal 60.000 km.sahip bir araç aldım.
1:yaklaşık 110 km süret ile giderken aniden frene bastığımda yola çok iyi tutunarak durdu.
2:tüpün brc marka olmasındanmıdır bilmiyorum ama km'de 0.170 ykr yaktı (şehirler arası)
3:şehir içinde tempra harici kaza yapanlar ölmüyor herhalde bu tempralara has bir özellik olsa gerek.
4: parça ve vergi konusunda gülü seven dikenine katlanır..

Araba İle İlgili Diğer Sayfalarımıza Baktınız Mı?
# Modifiyeli Arabalar Tıkla
# Motosiklet Markaları - Özellikleri -Fiyatları Tıkla
# Satılık İkinci EL Arabalar Tıkla
# Araba Resimleri Tıkla
# Tüm Araba Markaları - Resimleri - Fiyatları - Özellikleri Tıkla

barantay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla